Roliga historier

Mannen var ute och provkörde sin nya sportiga Porsche. Han fällde ned taket och tryckte på gasen och när han körde över 120 km/h såg han blinkande blåljus bakom sig. Han hade blivit något fartblind under färden och tänkte att polisen aldrig skulle kunna köra ikapp honom så han tryckte gasen i botten. Då han närmade sig 170 km/h började han fundera på vad i helvete han höll på med och saktade in.

Polisen kom snart fram till bilen med böteshäftet i handen och sa: "Det har varit en låååång dag, mitt pass är snart slut och det är dessutom fredagen den trettonde. Jag har ingen lust att börja trassla med papper så jag släpper dig om du kan förklara din fortkörning på ett sätt jag aldrig har hört tidigare".

Mannen tänkte 2 sekunder och svarade: "Min fru lämnade mig förra veckan, hon stack iväg med en polis. Jag trodde att han ville lämna tillbaka henne".

Polisen önskade mannen trevlig helg.

Vill du läsa fler roliga skämt och roliga historier? Läs mer i kategorin Roliga historier. Glöm inte att du kan använda slump-funktionen för att slumpa fram roliga skämt!